Scoala Ion Irimescu - Prima pagina Scoala Ion Irimescu - Despre noi Scoala Ion Irimescu - Dotari Scoala Ion Irimescu - Colectiv Scoala Ion Irimescu - Olimpiade si concursuri Scoala Ion Irimescu - Galerie foto

Clasa Step by Step
Contact

Scoala Gimnaziala "Ion Irimescu" Falticeni
Str. Nicolae Beldiceanu nr. 23
cod postal: 725200
jud. Suceava, Romania

tel./fax: 0230 - 540561
e-mail: scoala2falticeni@yahoo.com
Web: www.sc2irimescu.roUltima actualizare: 25 aprilie 2014
Alternativa "Step by Step"

Incepand cu anul 1998, in scoala noastra a luat fiinta prima clasa cu predare in alternativa educationala Step by Step. Elevii beneficiaza de sali de clasa dotate cu mobilier modern, servesc masa de pranz la scoala, iar dupa-amiaza iau parte la activitati variate, in completarea celor desfasurate dimineata.

Clasele de tip Step by Step sunt organizate in centre de activitate, fiecare centru devenind astfel un laborator de initiativa, imaginatie si creativitate pentru elevi. Alternativa Step by Step promoveaza educatia centrata pe copil, predarea orientata dupa nevoile si interesele copilului, invatarea organizata in centre de activitate si implicarea familiei si comunitatii in educatia copiilor.

Ne mandrim cu faptul ca suntem singura scoala din oras care are clase de tip Step by Step, iar de elevii acestor clase au obtinut rezultate foarte bune la examenul de teste nationale.

Clasa tip Step by Step
Scoala nr.2 -  Ion Irimescu - Falticeni
  Site dezvoltat de Farado.ro